Ρουσφετολογικές μετακινήσεις από το Νοσοκομείο Λιβαδειάς.

geniko-nosokomeio-livadeias-300x225Πηγή: ygeionomikoi.gr

Ρουσφετολογικές μετακινήσεις από το Νοσοκομείο Λιβαδειάς σε άλλα Νοσοκομεία της 5ης ΥΠΕ, με εντολή της Διοίκησης της Υγειονομικής Περιφέρειας, καταγγέλλει το Σωματείο εργαζομένων του Νοσοκομείου. Το Σωματείο τονίζει ότι με τις αποφάσεις της η Διοίκηση της 5ης ΥΠΕ αποδυναμώνει τμήματα του Νοσοκομείου ενώ αυτό βρίσκεται λειτουργικά σε οριακό σημείο. 

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

Το πρόβλημα της έλλειψης  προσωπικού στο νοσοκομείο Λιβαδειάς,  το έχει θίξει επανειλημμένες φορές ο Σύλλογος Εργαζομένων του νοσοκομείου.

Παρ όλα αυτά η οικεία  Υγειονομική Περιφέρεια (5η Υ.ΠΕ ) συνεχίζει τις ρουσφετολογικές και χωρίς κριτήρια, μετακινήσεις  προσωπικού από το νοσοκομείο Λιβαδειάς προς άλλα νοσοκομεία της επικράτειας, με αποφάσεις του διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας, δημιουργώντας μεγάλα κενά στην λειτουργία των τμημάτων του νοσοκομείου.

Το εναπομείναν προσωπικό με υπέρβαση της ανθρώπινης αντοχής, κατάφερε μέχρι σήμερα να εξασφαλίσει ένα επίπεδο ικανοποιητικής λειτουργίας του νοσοκομείου, αδιαφορώντας ακόμη και για την διαφύλαξη εργασιακών δικαιωμάτων. Όμως αντιμετωπίζει πλέον καταστάσεις που το φιλότιμο δεν αρκεί.

Ο πολίτης  της  Λιβαδειάς πρέπει επιτέλους να αποκτήσει ένα σωστά επανδρωμένο και στελεχωμένο νοσοκομείο.

Καταγγέλλουμε το γεγονός ότι η 5η Υ.ΠΕ  επιχειρεί  την  αποδυνάμωση του νοσοκομείου,  με  αποφάσεις  και  υπογραφές υπηρεσιακών παραγόντων,  σε  ένα χρονικό  διάστημα όπου η λειτουργία του βρίσκεται σε οριακό  επίπεδο.

Διερωτόμαστε που αποσκοπούν οι ενέργειες αυτές;

Γιατί η 5η Υ.ΠΕ  προκλητικά παραγνωρίζει τις πραγματικές ανάγκες του Νοσοκομείου Λιβαδειάς;

Αν είναι να παρακάμπτονται οι γνωμοδοτήσεις του Υπηρεσιακού Συμβουλίου και οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου , που γνωρίζουν τα προσωπικά ζητήματα των εργαζομένων και τις υπηρεσιακές ανάγκες, τότε ποιος ο λόγος ύπαρξης τους;

Το Δ.Σ του Συλλόγου

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s