Η «ιστορική» δήλωση Πολάκη και το αποτέλεσμα με το «Δασκαλογιάννης» (video)

Τι έλεγε τότε και τι έγινε τελικά

Πηγή: flashnews.gr
Η σημείωση δική μας.

Θα μείνει αξέχαστη, σε όσους θυμούνται, η ιστορική δήλωση του Παύλου Πολάκη, πριν τις πρώτες εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, που αγωνιζόταν για τα χημικά και τη μη πώληση του αεροδρομίου Χανίων, προκειμένου να κερδίσει την ψήφο των Χανιωτών, κάτι το οποίο έγινε, αλλά στην συνέχεια απογοήτευσε με την στάση του σε όλα τα θέματα που διεκδικούσε.

Τότε σε μία δήλωσή του είχε αναφέρει ότι αν πουληθεί το αεροδρόμιο Χανίων, «εγώ θα ξαπλώσω στον αεροδιάδρομο».

Τελικά όχι μόνο πουλήθηκε, και μάλιστα με την υπογραφή των κυβερνώντων και συγκεκριμένα των Δραγασάκη, Τσακαλώτου, Σταθάκη και Σκουρλέτη, αλλά αποδείχτηκε ότι η Fraport δεν είχε τα χρήματα για την αγορά και μόλις πριν λίγες ημέρες χρηματοδοτήθηκε και από χρήματα των Ελλήνων καταθετών, αφού ένα μέρος της χρηματοδότησης προήλθε από την Alpha Bank, αλλά και άλλες ξένες τράπεζες που συμμετέχει το Ελληνικό Δημόσιο.

Μάλιστα ο Π. Πολάκης, σε δήλωσή του στις 22/11/14, ήξερε ότι η Fraport δεν είχε τα χρήματα, και μάλιστα το είχε καταγγείλει σε δήλωσή του στο Flashnews.gr, αναφέροντας οτι η Κοινοπραξία Fraport – Κοπελούζος θα πάρει μία έτοιμη υποδομή, που αποτελεί το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο στο Νομό Χανίων τα τελευταία χρόνια, χωρίς να βάλει ούτε ένα ευρώ, με πολλές πιθανότητες να αυξηθεί η τιμή στο εισιτήριο, που θα δημιουργήσει πρόβλημα στις εταιρείες χαμηλού κόστους, που έχουν προσφέρει σημαντικά στον εγχώριο τουρισμό.

Δείτε τι είχε δηλώσει κατά την διαμαρτυρία που είχε πραγματοποιηθεί στο αεροδρόμιο «Γιάννης Δασκαλογιάννης» τον Νοέμβριο του 2014. Το επίμαχο σημείο ξεκινάει στο 0:59 του βίντεο.

Σημείωση: Δεν θα υποκύψουμε στον πειρασμό να ανοίξουμε λίστα συγκέντρωσης υπογραφών για να τηρήσει ο Πολάκης την υπόσχεσή του.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.