ΛΑΕ Ηρακλείου: Ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση με Μ. Κριτσωτάκη και Α. Αναστασάκη

21/6, στις 19:30

Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου

Η Ν.Ε. Ηρακλείου της Λαϊκής Ενότητας και η Θεματική Επιτροπή Εργατικής Πολιτικής της Ν.Ε. διοργανώνουν ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ με θέμα «Οι εργασιακές σχέσεις & τα δικαιώματα των εργαζομένων μετά και το 4ο μνημόνιο» με ομιλητές τον Μιχάλη Κριτσωτάκη μέλος του Π.Σ. και τον Ανδρέα Αναστασάκη μέλος της γραμματείας της Ν.Ε. Ηρακλείου

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Ιουνίου στις 7:30 το απόγευμα στην αίθουσα «Ν. Σουκατζίδης» του Ε.Κ. Ηρακλείου.

Το 4ο μνημόνιο (Νόμος 4472/2017 και το επισυναπτόμενο σε αυτόν Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2018 – 2021) έρχεται μετά το 3ο μνημόνιο, να κατεδαφίσει ακόμα περισσότερο τα δικαιώματα, εργασιακά και συνταξιοδοτικά, των εργαζομένων.

Τώρα περισσότερο από ποτέ συνδικάτα, κοινωνικοί φορείς, κοινωνικές συλλογικότητες, Αριστερές, αντιμνημονιακές και προοδευτικές δυνάμεις οφείλουν να μπουν μπροστά και να συντονίσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να υψωθεί ένα τείχος αντίστασης στις μνημονιακές επιδιώξεις, να σταματήσει επιτέλους η κατεδάφιση εργατικών και συνταξιοδοτικών κατακτήσεων ενός αιώνα, να προχωρήσει επιτέλους η δημοκρατική αντιμνημονιακή ανατροπή.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Το Γραφείο Τύπου

Ηράκλειο, 20 Ιουνίου 2017

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s