Σωρεία «λαθών»…

Και το Νοσοκομείο της Πρέβεζας
στο υπερταμείο!

Πηγή: ygeionomikoi.gr

Τα «λάθη» της Κυβέρνησης που σχετίζονται με την υπαγωγή και δημόσιων νοσοκομείων στο υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων δεν έχουν τελειωμό.

Μετά την αποκάλυψη ότι τα Νοσοκομεία Γεννηματάς και Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου καθώς και τα παλιά νοσοκομεία με χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό της Άρτας, η ιστοσελίδα atpreveza.gr αποκαλύπτει ότι ανάμεσα στα 12 κτίρια και εκτάσεις της Πρέβεζας που παραχωρήθηκαν στο υπερταμείο είναι και το Νομαρχιακό Νοσοκομείο της Πρέβεζας. (δείτε εδώ)

Είναι προφανές ότι ο κατάλογος των Νοσοκομείων που έχουν υπαχθεί στο υπερταμείο είναι μακρύς, απλώς χρειάζεται λίγος χρόνος προκειμένου να αποκαλυφθεί το μέγεθος του προβλήματος μετά την σκανδαλώδη απόφαση της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Όμως πλέον σε κανένα δεν πρέπει να προξενεί εντύπωση αυτό το γεγονός, αφού φαίνεται ότι με μεγάλη ευκολία όχι μόνο νοσοκομεία αλλά και ιστορικά κτίρια και μνημεία, με τελευταίο παράδειγμα το Λευκό Πύργο, βγαίνουν στο σφυρί για «αξιοποίηση».

Τα Σωματεία των Νοσοκομείων πρέπει μέσα από τις τεχνικές τους υπηρεσίες ή αν αυτό δεν είναι δυνατό από τις υπηρεσίες κτηματολογίιου να αναζητήσουν του ΚΑΕΚ του κάθε Νοσοκομείο και να διερευνήσουν αν έχουν το Νοσοκομείο περιληφθεί στην κατάπτυστη λίστα που συνέταξε η Κυβέρνηση.

Σε κάθε περίπτωση το Εργατικό Συνδικαλιστικό Κίνημα δεν πρέπει να επιτρέψει να υλοποιηθούν τα καταστροφικά σχέδια της Κυβέρνησης και των δανειστών. Να απαιτήσει να μπει τέλος σε αυτό το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας που δεν αφορά μόνο τα Νοσοκομεία αλλά συνολικά τον φυσικό πλούτο και τις υποδομές της χώρας μας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.