Περιοδεία Παν. Λαφαζάνη και υποψηφίων Λαϊκής Ενότητας στην Αθήνα

«Αυτό που χρειάζεται σήμερα όσο ποτέ η χώρα
είναι ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Μια ανάσταση εθνική και κοινωνική»

ptr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παν. Λαφαζάνης: Μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, χωρίς διαφορές πολιτικής, δίνουν την εντύπωση συγκρουόμενων «πολιτικών συμμοριών» για τις καρέκλες και τα οφίτσια.

Η Ελλάδα χρειάζεται εθνική και κοινωνική ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Ο Παν. Λαφαζάνης, υποψήφιοι του ευρω-ψηφοδελτίου «Λαϊκή Ενότητα – Μέτωπο Ανατροπής», η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής Μαριάννα Τσίχλη και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με την «Ανυπότακτη Αττική» και η υποψήφια Δήμαρχος Αθηναίων Αυγή Μπέσκα-Θεοδόση και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με το «Μέτωπο Ανατροπής για την Αθήνα», πραγματοποίησαν σήμερα μεγάλη περιοδεία στην Αθήνα, από την οποία ο Παν. Λαφαζάνης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Είναι τραγικό, αλλά ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δίνουν περισσότερο την εντύπωση, χωρίς ουσιαστικές διαφορές πολιτικής, ότι αντιπροσωπεύουν δύο «πολιτικές συμμορίες» με έναν συρφετό ακολούθων και παρατρεχάμενων, που δεν έχουν κανέναν άλλο στόχο, παρά τις καρέκλες της εξουσίας, τα λάφυρα, τα προνόμια, τις πελατειακές σχέσεις τους και το βόλεμα των ημετέρων επιχειρηματιών και του κομματικού τους στρατού.

ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, ελέγχοντας πλήρως όλους τους διαύλους και τα δίκτυα της επικοινωνίας και της ενημέρωσηςπνίγουν κάθε ίχνος δημοκρατία και αντικειμενικότητας των εκλογών, πολύ περισσότερο που την ίδια ώρα κατά την οποία η φωνή της ΛΑΕ θάβεται, υφίστανται πολιτικές δικαστικο-ασφαλίτικες διώξεις τα στελέχη της και εγώ προσωπικά για τη δράση μας σχετικά με την προστασία της πρώτης κατοικίας και των κοινωφελών αγαθών.

Οδεύουμε σε νόθες εκλογές, με ένα νόθο πολιτικό σκηνικό, κατασκευασμένο για δύο μνημονιακά συνεταιράκιαΣΥΡΙΖΑ και ΝΔΤσίπρα και Μητσοτάκη, παραδομένα στην αποικιοποίηση, το ξεπούλημα της χώρας και τον εξανδραποδισμό του λαού μας.

Αυτήν την ώρα μόνο η ισχυρή ΛΑΕ, με ισχυρή παρουσία στην Ευρωβουλή και τη Βουλή, μπορεί να ανατρέψει τους κατεστημένους ληστρικούς σχεδιασμούς και να θέσει στο προσκήνιο τη γνήσια δημοκρατία, την εθνική κυριαρχία, την εθνική ανεξαρτησία, την ανασυγκρότηση, την ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη στην Ελλάδα.

Αυτό που χρειάζεται σήμερα όσο ποτέ η χώρα είναι ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Μια ανάσταση εθνική και κοινωνική».

Για το Γραφείο Τύπου της Λαϊκής Ενότητας,
Αθήνα, 27/04/2019

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.