Η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ φορτώνει τα «λάθη» της για τους επικουρικούς στο ΑΣΕΠ

Πηγή: ygeionomikoi’gr

Με ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που υπήρξαν η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ δηλώνει την έκπληξή της για τα αποτελέσματα της προκήρυξης 2Κ και προσπαθεί να πετάξει από επάνω της τις ευθύνες «φορτώνοντας» στο ΑΣΕΠ τις αιτίες για την «σφαγή» των επικουρικών την οποία  τώρα αναγνωρίζει αλλά δυστυχώς κατόπιν εορτής.

Δυστυχώς, οι θριαμβολογίες της πλειοψηφίας της ΠΟΕΔΗΝ την προηγούμενη περίοδο για την αυξημένη μοριοδότηση που με βάση τους ισχυρισμούς της  θα οδηγούσε στη μονιμοποίηση των επικουρικών και η απαίτηση της το ίδιο σύστημα να εφαρμοστεί και σε άλλες κατηγορίες, όπως οι εργαζόμενοι με προγράμματα του ΟΑΕΔ, δεν μπορούν να ξεχαστούν ακόμα και με την σημερινή «κωλοτούμπα» της.

Μάλιστα μετά από αυτή την εξέλιξη το βέρτιγκο στο οποίο έχουν περιέλθει είναι τέτοιο που από τους διθύραμβους για την αυξημένη μοριοδότηση που θα εξασφάλιζε τη μονιμοποίηση των επικουρικών οδηγήθηκαν στην ισοπεδωτική εκτίμηση ότι απολύονται σχεδόν όλοι οι επικουρικοί!

Το ελάχιστο που θα έπρεπε να κάνει σήμερα η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ θα ήταν να ζητήσει συγνώμη από τους επικουρικούς εργαζόμενους αφού με τις ανακοινώσεις και τις θέσεις της συνέβαλλε προκειμένου οι θριαμβολογίες του υπ. υγείας και οι διθύραμβοι της φιλοκυβερνητικής παράταξης να περάσουν και να καλλιεργηθούν φρούδες ελπίδες σε αυτό το προσωπικό.

Για μια φορά ακόμα το ΜΕΤΑ Υγειονομικών επιβεβαιώθηκε (δυστυχώς) και από τα πρώτα αποτελέσματα που είδαν το φως της δημοσιότητας αποδείχτηκε ότι η μοναδική λύση που θα οδηγούσε στην διασφάλιση της εργασιακής σχέσης των επικουρικών θα ήταν η μετατροπή όλων των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου.

ΥΓ. Η λαλίστατη μετεκλογικά παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στην ΠΟΕΔΗΝ που υποσχόταν ότι βρισκόμαστε μπροστά στην μονιμοποίηση των επικουρικών μέσω της προκήρυξης 2Κ αφού » ήταν δίκαιο και έγινε πράξη», μετά τα αποτελέσματα έχει εφαρμόσει «σιωπητήριο». ίσως γιατί οι εργαζόμενοι επικουρικοί δεν θα ελεήσουν «τους αόμματους» του ΜΕΤΑ για τη θέση του όπως ισχυριζόταν το ΑΡΜΑ σε παλαιότερη ανακοίνωσή του αλλά θα «κατσαδιάσουν» τους «ανοιχτομάτηδες» του ΑΡΜΑτος.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.